Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане от горни носачи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

При мен скърцат от както съм взел колата, утихват само в мокро време. Нямам луфтове по окачването, поне до момента.

Comment

Абе то и при мен луфтове няма ама скърцането ме побърква.Дне разглобихме едната страна и гресирахме подобаващо и скърцането спря,утре превантивно ще се гресира и от другата нищо че там все още няма скърцане.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Лорде,бъркаш полито с гумения.
        Боби щом си ги сложил ще ги смазваш ама не с медна а с морска.А и защо си ги намазал с медна при положение че с тампоните ти пращат и грес?
        Оставиш ли ги още малко без грес ги хвърляй

Това ти трябва http://www.prospeed.bg/bg/product/4297/0
        И какво като е с морска грес пак почват да скърцат и това е! Каквото и да си говорим скърцат и полиретана и гумените колкото и яко да се маже веднъж в годината трябва да се свалят и мажат пак
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Абе ако е веднъж в годината ще го преживея,но да не е по често.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            И какво като е с морска грес пак почват да скърцат и това е! Каквото и да си говорим скърцат и полиретана и гумените колкото и яко да се маже веднъж в годината трябва да се свалят и мажат пак
            Живак никъде не съм написал че като ги намаже с морската и забравя
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              На 166 не знам какви са точно , но моите на 156 са гумени и вече ще станат две години не са скръцнали, като гледам няма и да скръцнат.
              Само едно уточнение-след като монтирах новите носачи с гумени тампони започнаха леко да поскърцват и пак направих упражнението, като се оказа , че в тампоните имаше малко някъква бяла изсъхнала грес.Спряха да прискърцват след обилно пълнене със силиконова грес и така и до днес!
              Last edited by stu; d.m.y г., 16:29.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Никога не ми е скърцала 166-цата за 7г с гумени тампони, нито 156-цата, 159-ката се беше разскърцала, но се оказа шарнир.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  Никога не ми е скърцала 166-цата за 7г с гумени тампони, нито 156-цата, 159-ката се беше разскърцала, но се оказа шарнир.
                  +1

За 3 години и половина (около 20К пробег) и моята нито веднъж не е скръцнала.
                  Или съм случил на космическо окачване, или слон ми е стъпил на ушите.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Абе късметлии сте явно вие,ако след някой друг километър пак се разскърца,ще си взема два качествени нови носача които ще натъпкам със силиконова грес и дано изчезне скърцането за период който не е като сегашните 6-7к.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                      Абе късметлии сте явно вие,ако след някой друг километър пак се разскърца,ще си взема два качествени нови носача които ще натъпкам със силиконова грес и дано изчезне скърцането за период който не е като сегашните 6-7к.
                      На твоята гресирай тампоните сутрин преди 8 и после към 16 пак и няма да скърца

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Любо смееш се на мой гръб май?

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                          Любо смееш се на мой гръб май?
                          Бе ти явно още не си ги намерил ония говорители. Иначе волумето на макс и грес хич не ти трябва

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Хахахахаха да не съм ги намерил още,иначе да с музиката на MAX скърцане няма,ама аз съм си малко маниак и искам всичко да е перфектно.

Comment

здравейте колеги пиша тук за да не пускам тема значи не е постоянно не е всеки ден само когато мина през локви или е по влажно времето тогава започва от зад в дясно да ми скърца гледам няма толкова голям наклон на гумите не ги яде за сега исках да попитам тва скърцане от тея втулки ли е http://www.axm-auto.com/index2.php?b...menkl=2&show=1 благодаря ви
                              Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo

Comment

Така няма как да се каже,може да е от тях,може да е от шарнира на горния носач за това отваряш задната врата от страната която скърца,почваш да скачаш,по прага,а някой който е в час ляга отдолу за да види и чуе откъде е скърцането.

Comment

Working...
                                X